Tietoja

Kirjoittajasta

Tervehdys sinulle!Profile image

Koska päädyit tälle sivulle, uskon, että haluat tietää lisää tämän blogin kirjoittajasta ja blogista itsestään. Olen siitä hyvin iloinen, ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Olen Leena, ikävuosiani nuorempi tytöntyllerö jostainpäin Suomen maaseutua. Olen taiteentekijä, koruseppä, haaveilija, murehtija, kirjoittaja ja niin paljon muuta. Nyt olen näköjään myös bloggaaja. Odotan innolla sitä, että pääsen jakamaan ajatuksiani koko maailman kanssa!

Vaikka tässä vaiheessa elämääni minun pitäisi varmaan olla jo aikuinen ja tietää, mitä elämältä haluan, olen vielä monin tavoin keskeneräinen  – ja jos totta puhutaan, en varmaan koskaan ihan valmiiksi tulekaan (enkä sitä välttämättä haluakaan).

Mikä ihmeen Pienet Siivet?

Blogin nimi Pienet Siivet kuvastaa niitä kuvitteellisia siipiä, jotka ovat selässäni. Siipeni eivät vielä ole riittävän vahvat, jotta uskaltaisin nousta lentoon. Tiedän kuitenkin, että jonakin päivänä siivet kannattavat minua. Siipien vahvistaminen on elämänmittainen projekti, jonka haluan jakaa lukijoideni  kanssa.

En halua rajata blogin sisältöä vielä tässä vaiheessa liian tarkasti, mutta kaiketi tämän voisi luokitella lifestyle- tai taideblogiksi. Matkan varrella tulen esittelemään blogissa maalauksiani ja runojani, mutta myös pohtimaan elämää, ihmissuhteita, mielenterveyttä, identiteettiä ja kaikkea siltä väliltä, aina kuitenkin omakohtaisiin kokemuksiini liittyen.

Välillä elämässä on kipua, mutta on myös niitä hetkiä, jolloin aurinko paistaa kirkkaammin ja täyttyy väreistä. Elämä on uusia kokemuksia, itsensä etsimistä ja löytämistä, sekä pieniä asioita täynnä suuria merkityksiä. Kaikista näistä asioista, ja vähän ehkä muustakin, haluan blogissani kirjoittaa.

Tervetuloa mukaan tälle matkalle!